Våra katter/Our cats

 

 

 

 

Samson

Samson är en stilig hane med snygg profil, långa bakben, en ganska tung kille med ett näpet utseende. Han är social och älskar att följa med på promenader genom skogen och springer glatt framför benen på vår grannes stora hund och busar med honom på sitt sätt, på promenaderna kastar han sig ofta mitt framför mina fötter och åmar sig och vill bli klappad på magen. Dock ingen knäkatt. Det ska vara på hans villkor men han är en himla mysig katt.

Han är solid amber, och hans tabbymönster är alltså bara ett spökmönster som syns igenom precis som det brukar vara på en solid röd katt.

Han har fått prova på att vara chipkastrat med Suprelorin och är en mycket lugnare kisse som kastrat, jagar inte efter damer och strilar inte inomhus. Utomhus skvätts det dock en del mellan varven innan chipet börjat verka helt.

 

Namn

S*Spin Engine's JFK

Ems

NFO nt amber

Född

2010-07-04

Kön

Fertil hane (suprelorin chipkastrerad)

Lovis är min vackra lilla pärla. Hon är en riktig liten gospropp. Pratig och kuttrig när hon vill ha uppmärksamhet. Hon står på en och trampar när man ligger i sängen, hon hoppar upp på ens rygg när man böjer sig ner och vill sitta på ens axlar och gosa, hon kommer och lägger sig i famnen och spinner och myser och buffar sitt huvud mot en. Världens finaste mysigaste katt och och min favorit. Hon är ganska nätt och liten i kroppen för en skogis, väger bara ca 3,5 kilo vanligtvis. Börjar som fem-sexåring landa på runt 4 kilo.

En väldigt vacker katt som tycker om att krulla upp ryggen i en liten böj.

Namn

S*Kornsvedes Lene Lovich

Ems

NFO ns 22 svartsilvertabby

Född

2011-05-12

Kön

Fertil hona

 

 

 

 

Lovis

 

• SE*Laubjerges norsk skogkatt •

 

Leijra Lauberg

adress:Sätraviksstigen 5, 127 31 Skärholmen

mail: leijra.lauberg@gmail.com

Copyright © 2017 Allt material på den här sidan är skyddat enligt lagen om upphovsrätt